info@miracle-cakes.nl 06 542 514 27

Hey jij!

Koffie zonder koek?

Algemene Voorwaarden Miracle Cakes

Naam van Onderneming:

 

Miracle Cakes

Van Rechterenlaan 22

7742 XG

Coevorden

 

Bestellen en betalen

Een taart bestellen kan via ons contactformulier, mail of whatsapp . Er wordt geen prijsopgave verstuurd via mail, Whatsapp of Facebook

Na het plaatsen van de bestelling via ons ontvangt u een offerte op maat. Indien wij niet tijdig een opdrachtbevestiging terug ontvangen, kan het zijn dat de agenda inmiddels al vol zit, en wij uw taart niet kunnen maken.

Na akkoord sturen wij 1 week vooraf een betaalverzoek en een factuur is mogelijk..  Voor Bruidstaarten dient de factuur 3 weken voor de trouwdag te zijn betaald. Een bestelling is pas definitief als de betaling vooraf per overmaking is voldaan.

Indien de taart niet meer gewenst is, dient dit minimaal 1 week voor de te leveren datum aan ons te worden doorgegeven via e-mail of Whatsapp.

 

Indien wij geen tijdige betaling hebben ontvangen, zal dit per e-mail, whatsapp of facebook worden medegedeeld. Hierin zal een nadere termijn van betaling worden vastgesteld. Mocht ook binnen die termijn geen betaling zijn ontvangen, dan zal Miracle Cakes de bestelling niet leveren. De betalingsverplichting blijft echter ten alle tijden bestaan.

 

Spoed bestelling

Een spoedbestelling kan gemaakt worden zolang de factuur maar vooraf wordt voldaan . Bij geen reactie of niet tijdig betalen zal de spoedbestelling ook niet worden gemaakt en zullen wij de bestelling annuleren.

 

Annuleren:
Annuleren van een bestelling kan tot uiterlijk 1 week voor leverdatum met uitzondering van bruidstaarten. Deze kunnen tot uiterlijk 2 weken voor leverdatum worden geannuleerd.

Al onze taarten worden met de grootste zorg bereid en gedecoreerd. Mocht u echter niet tevreden zijn, bewaart u dan het door ons geleverde product en meldt uw klacht binnen 24 uur na levering aan Miracle Cakes. Wij kunnen vervolgens uw klacht beoordelen en aan een passende oplossing werken.

 

Klachten die wij later dan 48 uur ontvangen na het bezorgen of ophalen van de taart, kunnen wij helaas niet meer in behandeling nemen.

 

Workshops:

1 Workshop )

Voor alle workshops geldt een minimum aantal deelnemers van 2 personen 

2 Betaling ) 

Het totaal bedrag van de workshop dient uiterlijk 1 week voor de workshop overgemaakt te zijn op ons bankrekeningnummer doormiddel van een overboeking . Als het bedrag ontvangen is, is de workshop definitief geboekt. Miracle Cakes behoud zich het recht voor om als er geen betaling heeft plaats gevonden de workshop te annuleren.

3 Annulering)

Bij annulering van de workshop tot 1 week voor de datum krijgt u 100% retour,   binnen 1 week voor de datum 50% retour dit verband met de gemaakte kosten.

4 Geen gehoor)

Bij het aanmelden van de workshop wordt er vanuit gegaan dat de deelnemer(s) komen. Zonder annulering vooraf zullen er kosten in rekening worden gebracht. Het bedrag hiervoor bedraagt € 25 per deelnemer. Er worden plekken gereserveerd. Met een tijdige afmelding kunnen er nieuwe deelnemers worden ingepland. Dit is echter niet mogelijk bij geen gehoor.

5 Afmelden)

Afmelden dient via mail,whattsap te gebeuren.


 Allergieën:

Miracle Cakes is niet aansprakelijk voor eventuele allergische reacties. Mochten er allergieën zijn, dan dient u deze vooraf te vermelden. Dit betreft uw eigen verantwoordelijkheid. 

 

Onze nadrukkelijke voorkeur gaat uit naar onze handgemaakte suikerbloemen. Het is echter mogelijk om verse bloemen te verwerken op uw taart. Wij willen u hiervoor wel graag wijzen op de eventuele risico’s:
– Verse bloemen zijn bespoten en kunnen beestjes bevatten

Verse bloemen dient u zelf aan te (laten) leveren. Wij zullen de bloemen voorzichtig en veilig op de taart verwerken. Wij maken hierbij gebruik van bloembinders-tape en flower-picks. Miracle Cakes is echter niet verantwoordelijk voor gevolgen veroorzaakt door het gebruik van verse bloemen op de taart.

 

Omstandigheden:
Bij ziekte, familie omstandigheden, brand of andere overmacht wordt u zo snel mogelijk geïnformeerd wanneer Miracle Cakes de bestelling niet voor u kan uitvoeren. In overleg zullen we kijken of de bestelling door een collega kan worden overgenomen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan zullen we restitueren. Het terug te ontvangen bedrag kan nooit hoger zijn dan het betaalde bedrag. 


Bezorgen en ophalen:
Gelegenheidstaarten kunnen opgehaald worden Tenzij een speciale afspraak is gemaakt.

De levering van de taarten is mogelijk voor € 0,35 per gereden kilometer (heen en terug naar de locatie) Dit tarief geld ook voor andere bestellingen.

 

Vervoeren van de taart:

 

Al onze taarten zijn voorzien van een stevige interne draagconstructie en daarmee geschikt om met de auto te vervoeren.

Wij adviseren om de kofferbak leeg te halen en een antislipmat neer te leggen en daar bovenop de taart. Gebruik indien mogelijk de airco in de auto wanneer het warm is.

Let op: Wij accepteren geen verantwoordelijkheid bij transportschade.

 

Eigendomsvoorbehoud:

Foto’s en ontwerpen van taarten, cupcakes ect door Miracle Cakes gemaakt blijven eigendom van Miracle Cakes.

 

Privacy:  

Wij behandelen al uw gegevens uiterst zorgvuldig en delen deze nooit met andere partijen.

 

 

* Wanneer u een bestelling plaatst gaat u automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden *