info@miracle-cakes.nl 06 542 514 27

Hey jij!

Iemand verrassen?

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Nu breekt er een tijd aan dat er veel geregeld moet worden. En bij een huwelijk hoort natuurlijk ook de bruidstaart. Willen jullie een romantische, een gekke of kleurrijke bruidstaart? Er zijn veel uiteenlopende mogelijkheden en om de juiste te vinden gaan we samen op zoek!

De proeverij

Miracle Cakes biedt de mogelijkheid tot een proeverij. Tijdens deze proeverij kunnen jullie een keuze maken uit 6 verschillende vullingen en 2 verschillende biscuits. Daarnaast wordt er tijdens de proeverij alles besproken over de bruidstaart en kunnen we eventueel voorbeelden die jullie hebben gezien samen bekijken. Deze proeverij is bij Miracle Cakes op locatie en kost voor 2 tot 3 personen € 29,-.

De kosten voor een bruidstaart beginnen vanaf €4,75 per persoon. Voor dit bedrag is er ruime keuze uit vullingen.
Uitgebreid decoratiewerk zoals suikerbloemen wordt los berekend.

Ongeveer drie weken voor aanvang ontvangen jullie de factuur, die betaald kan worden middels overboeking.

Die mogelijkheid bestaat zeker. Per taart laag mogen jullie drie heerlijke vullingen uitkiezen. Deze opties kunnen we bespreken tijdens de proeverij.

Als jullie zelf een taarttopper hebben, kunnen we kijken of deze op de taart geplaatst kan worden. Deze taarttopper ontvangen wij graag ruim van te voren om te kunnen beoordelen of deze geschikt is om op een taart te plaatsen en of deze al dan niet extra steun nodig heeft in de bruidstaart.